Search
Search
Close search
Skip to content
National university of food technologies
МАХФВ
Facebook
Telegram
YouTube
Головна
Про кафедру
Історія кафедри
Викладацький склад
Наукова діяльність
Новини кафедри
Абітурієнту
Освітні програми кафедри
Партнери та відгуки
Здобувачу
Розклад занять здобувачів та викладачів
Рекомендована література
Дисципліни та робочі програми
Силабус
Контакти
Головна
Про кафедру
Історія кафедри
Викладацький склад
Наукова діяльність
Новини кафедри
Абітурієнту
Освітні програми кафедри
Партнери та відгуки
Здобувачу
Розклад занять здобувачів та викладачів
Рекомендована література
Дисципліни та робочі програми
Силабус
Контакти
Search
Search
Інтенсифікація та оптимізація технологічних процесів виробництва хлібопекарської продукції
Breadcrumbs
Home
Projects
Інтенсифікація та оптимізація технологічних процесів виробництва хлібопекарської продукції
03.10.2019
05.04.2020
Admin
Наука
Post navigation
Комп’ютерне моделювання тепломасообмінних та аерогідродинамічних процесів в машинах і апаратах харчової промисловості
Back to the project overview
Розробка та удосконалення технологічних процесів та обладнання пивоварного виробництва