Кафедра здійснює підготовку фахівців:
Підготовка фахівців у галузі знань 13 «Механічна інженерія» за спеціальністю 133 «Галузеве машинобудування» та освітньою програмою:
- Інжиніринг харчових та біотехнологічних виробництв
Підготовка фахівців у галузі знань 18 «Виробництво та технології» за спеціальністю 186 «Видавництво та поліграфія» та освітньою програмою:
- Комп’ютерні технології дизайну та виготовлення упаковки»
Форма навчання | Термін навчання |
Денна | 4 роки |
Денна скорочена | 2 або 3 роки |
Заочна / Дистанційна | 4 роки 6 місяців |
Заочна скорочена / Дистанційна скорочена | 2 роки 6 місяців або 3 роки 6 місяців |
Підготовка фахівців у галузі знань 13 «Механічна інженерія» за спеціальністю 133 «Галузеве машинобудування» та освітніми програмами:
- Інжиніринг харчових виробництв
- Інжиніринг фармацевтичних та біотехнологічних виробництв
Форма навчання | Термін навчання |
Всі форми навчання | 1 рік 6 місяців |
Підготовка фахівців у галузі знань 13 «Механічна інженерія» за спеціальністю 133 «Галузеве машинобудування»
Форма навчання | Термін навчання |
Всі форми навчання | 4 роки |
Підготовка фахівців у галузі знань 13 «Механічна інженерія» за спеціальністю 133 «Галузеве машинобудування»
Форма навчання | Термін навчання |
Денна | 2 роки |