Skip to content
National university of food technologies
МАХФВМАХФВ

МАХФВ

  • Facebook
  • Telegram
  • YouTube
  • Головна
  • Про кафедру
    • Історія кафедри
    • Викладацький склад
    • Наукова діяльність
    • Новини кафедри
  • Абітурієнту
    • Освітні програми кафедри
    • Партнери та відгуки
  • Студенту
    • Розклад занять студентів та викладачів
    • Рекомендована література
    • Силлабус
  • Контакты
  • English
  • Головна
  • Про кафедру
    • Історія кафедри
    • Викладацький склад
    • Наукова діяльність
    • Новини кафедри
  • Абітурієнту
    • Освітні програми кафедри
    • Партнери та відгуки
  • Студенту
    • Розклад занять студентів та викладачів
    • Рекомендована література
    • Силлабус
  • Контакты
  • English

Вступ

Breadcrumbs

  • Home
  • Вступ

Недавні записи

Талановиті студенти

Маємо за честь розповісти про нашого студента Миколу Ніколаєва, та його книгу «Щоденник Непрофесійного військового».   Пан Микола у 1984-87 році проходив військову службу в […]

Освіта – результат успішної кар’єри за фахом

Студент Данило Собачко успішно поєднав навчання в Університеті із роботою за фахом.

Молоді науковці

Магістранти Єлизавета Фоменко і Андрій Куцолапський – відповідальні молоді науковці, лідери, носії активної життєвої позиції. Під час навчання в Університеті на освітній програмі “Інжиніринг фармацевтичних […]

Розпочато захист магістерських робіт

Сьогодні відбувся на кафедрі МАХФВ перший у цьому році онлайн-захист магістерських робіт. Магістрантів із цією знаковою подією привітав завідувач кафедри Олександр Гавва.

Наші нові друзі – колектив і учні Узинської гімназії

  Гімназисти поділилися інформацією, що в Узині і навколо активно розбудовуються харчові підприємства.

Науковий семінар

Результатами наукових досліджень із удосконалення процесів і обладнання<

Дуальна освіта, що це? Ділимося прикладом!

Європейські освітні традиції нам уявляються далекими та надмірно бюрократичними. Але хто був і бачив – розуміє, що все простіше. Це збалансована система зацікавлених сторін – […]

Цикл онлайн лекцій від іноземних партнерів

7 грудня іноземні партнери нашої Кафедри продовжили цикл онлайн лекцій та семінарів,

Тепла зустріч зі студентами та професорами Берлінського університету

Відбулася вже четверта онлайн зустріч зі студентами та професорами Берлінського університету

Доцент Киргизько-Турецького університету “Манас” провів лекцію

У рамках щорічної Конференції “Ресурсо-та енергоощадні технології виробництва і пакування харчової продукції

Інформація для студентів 4 року навчання

Посилання на тести із цього і минулорічних зовнішніх іспитів (ЄВІ) з іноземної мови: https://zno.osvita.ua/master/english/ Шановні студенти 4-го курсу, Для вступу до магістратури зовнішнє тестування з […]

Senior Expert Service

Викладач Університету мусить постійно удосконалюватися і встигати слідкувати за всіма інноваціями у своїй галузі.

Наш новий партнер

Наш новий партнер – Київський центр професійно-технічно освіти:

NUFT – our alma mater.

НУХТ – наша alma mater.

20 Ювілейна конференція “ЗОЛОТИЙ КАШТАН”

Розробка та впровадження ефективних, безпечних та екологічних пакувальних рішень для харчових продуктів

Наші серед кращих

Під час святкування 75-ї річниці від дня заснування нашого партнера – Русенського університету (Болгарія),

Цикл онлайн-лекцій німецького експерта

Увага, анонс! Початок: 24 листопада.

Міжнародна дружба

Вже пів року, як відомі причини корегують наші плани

Вітаємо Богдана Пащенка із черговою перемогою!

Провідні вчені нашого Університету створюють вкрай необхідні технології та обладнання

День працівника харчової промисловості

Перемога на Всеукраїнському конкурсі наукових студентських робіт

Найкращий подарунок Університету до Дня харчовика від наших студентів.

WorldSkills Ukraine-2020

Наші студенти навчаються за сучасними європейськими навчальними програми,

Підготовка майбутніх фахівців

Досі думаєте, що лимонну кислоту роблять з лимона?

Сучасне м’ясопереробне підприємство

Сучасне м’ясопереробне підприємство – чисте, роботизоване і високорентабельне.

Зустріч фахівців бродильної галузі

07 жовтня 2020 року у м. Києві відбулася конференція «Напитки Украины» для широкого круга фахівців вітчизняної бродильної галузі промисловості.

Vivat professor!

Students of many specialties, scientists of our and other departments of the University gathered for an open lecture on technological complexes of bread productions.

Наші представники на виставці

22-24 вересня 2020 року у Національному експоцентрі України відбулися виставки:

Міжнародний форуму харчової промисловості та упаковки

Онлайн формат не врятує дефіцит спілкування.

Абітурієнти зі всієї України стали студентами наших спеціальностей

Інтенсивно працюючи літом над пошуком талановитої молоді, виснажений, але задоволений результатами колектив Кафедри не помітив, як розпочався новий навчальний рік.

Відкрита лекція

Професор Гавва Олександр Миколайович, розпочав навчальний тиждень з відкритої лекції.

Успішний початок

Секція машинобудування кафедри машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв успішно почала навчання в онлайн режимі.

International relations! Ukraine and Germany

Today we met with a group of students and professors of the Berlin University of Applied Sciences

Проведення занять для англомовних груп

Наші викладачі мають нову цікаву задачу

Вперед за новими знаннями

Нарешті довгоочікувана зустріч!

Випускники кафедри завітали до своїх наставників

Приємно коли випускники не забувають університет і викладачів, та діляться своїми здобутками.

Міжнародні досягнення молоді кафедри

Цього літа наші студенти і аспіранти брали участь у двох цікавих заходах у Болгарії – науковій конференції молодих вчених, і кулінарному марафоні, присвяченому дню Європи.

Кафедра заряджена навчати

“Не дивлячись на виклики сьогодення, Кафедра оптимістично дивиться у майбутнє

Online навчання за курсом “Packaging Design Theory and Psychology”

Літо чудова пора: для когось це – відпочинок, для когось – іспити, а для наших студентів

Зустріч з майбутніми студентами

Кафедра без студентів – як криниця без води. Але не довго ще кафедрі сумувати: майбутні наші студенти, цьогорічні випускники Бердичівського коледжу промисловості, економіки і права […]

Перспективи змішаної форми навчання

Питання і виклики, які нині постали перед освітянами, були обговорені на спільному болгарсько-українському семінарі «Змішане навчання – основна освітня модель після пандемії», який проходив у […]

Майбутні високопрофесійні фахівці

Наставник групи ОХ-1-2, Рачок Віталій Вікторович привітав молодих здобувачів із успішним завершенням першого навчального року у вищому навчальному закладі освіти НУХТ.

Сучасні підходи у вирішенні питань упаковки

Будьмо чесними, скріни онлайн захистів із типовими заголовками “На кафедрі вперше відбувся онлайн захист” вже не вражають. Тому пропонуємо переключитись на дещо прекрасне і розглянути […]

Вдячні партнерам

Найбільша насолода для викладача університету – робота з відповідальною талановитою молоддю. А захист дипломних проектів – це той цікавий момент, коли наукові керівники хвилюються найбільше […]

Успішний старт!

Тематика бакалаврських дипломних проєктів зазвичай стикується із актуальними для промисловості питаннями.

Співпраця з Берлінським університетом

Співпраця з Берлінським університетом прикладних наук продовжується, незважаючи на особливості ситуації, що склалася. Підписаний договір про співпрацю між нашими університетами у сфері освітньої та науково-дослідної […]

Вступ до магістратури

До уваги вступників до МАГІСТРАТУРИ. Цього року для вступу до магістратури є обов’язковим єдиний вступний іспит з іноземної мови (ЄВІ). Іспит складається 1 липня, у […]

Карантин продовжено нухт

Карантин продовжено

Бажаємо всім здоров’я!

Відрядження до столиці Німеччини

Нещодавно делегація викладачів Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С. Гулого на чолі з директором Сергієм Блаженком повернулися з чотирьохденного відрядження зі столиці Німеччини – Берліну. […]

Насичений і плідний візит до Носівки

Насичений і плідний візит до Носівки

Носівка – мальовниче містечко Чернігівщини, відоме видатними людьми та багате на талановиту молодь. Нині Носівка активно розбудовується, у місті створюються нові підприємства харчової промисловості. Викладачі […]

Знайомство із «Новофарм-Біосинтез»

Знайомство із «Новофарм-Біосинтез»

Новоград-Волинський – місто на мальовничих скелястих берегах звивистої річки Случ, і Батьківщина Лесі Українки. А для колективу НУХТ Новоград-Волинський цікавий новим фармацевтичним підприємством – «Новофарм-Біосинтез». […]

Індустрія напоїв XXI століття

З  17 по 19 вересня 2019 на території Національного Комплексу «Експоцентр України» проходить Міжнародна спеціалізована виставка «Індустрія пива, слабоалкогольних та безалкогольних напоїв». «Індустрія пива, слабоалкогольних […]

Обговорюємо досягнення

Цього року конференція проходила вже ввосьме. Організатори конференції – Міністерство аграрної політики та продовольства України, Міністерство освіти і науки України, Національний університет харчових технологій (зокрема, […]

Березень 2021
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
« Лют    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  
artemisbet giriş, truvabet, 1xbet,
supertotobet giriş,youwin,mobil bahis
Bu özel sitemizden canlı casino bilgilerine, canlı bahis ile bahis siteleri hakkında bilgilere ulaşabilirsiniz.

Контакти кафедри:

Україна, 01601, м. Київ, вул. Володимирська 68, ауд. А-214
(044) 287-96-15
kafedra.mahfv@gmail.com

Приєднуйтесь до нас у соцмережах

  • Facebook
  • Telegram
  • Youtube
  • Twitter
Авторські права 2017 © Кафедра МАХФВ. Усі права захищені.
  • Facebook
  • Telegram
  • Youtube
  • Twitter