Students of many specialties, scientists of our and other departments of the University gathered for an open lecture on technological complexes of bread productions.

The lecture was broadcast online, so there were joined the teachers and researchers from Romania and Belarus, as well as students and colleagues who, due to quarantine restrictions, were not able to attend the lecture in person.
The lecturer is a leading scientist in the field of bakery, curator of the scientific school of processes and equipment of bakery production, a talented teacher – professor Volodymyr Telychkun.
 

Студенти різних спеціальностей, науковці нашого та інших факультетів університету зібрались на відкриту лекцію: “Технологічні комплекси виробництва хліба”.

Лекція транслювалася в Інтернеті, тому до неї долучились викладачі та дослідники з Румунії та Білорусі, а також студенти та колеги, які через обмеження карантину не змогли особисто відвідати лекцію.
Лектор – провідний науковець у хлібопекарській галузі, куратор наукової школи процесів та обладнання хлібопекарського виробництва, талановитий викладач – професор Володимир Теличкун.