Сучасне м’ясопереробне підприємство – чисте, роботизоване і високорентабельне.

Воно потребує фахівців, які зможуть проектувати та обслуговувати цехи переробки м’ясної сировини та виробництва смачних м’ясних продуктів.
Одна із основних стадій процесу виробництва ковбаски, паштетів та інших м’ясних виробів – це різання і подрібнення м’яса. Сучасне різальне обладнання – пили, шпигорізки, кутери, вовчки є енергоефективним, ніжно і якісно обробляє продукт, має зручний дизайн. Але при цьому потребує фахівців, які компетентні у його будові та можуть правильно налаштувати, під’єднати до цехових комунікацій та забезпечите безперебійну якісну роботу.
Роботі з таким обладнанням та потужними технологічними комплексами виробництва м’ясної продукції вчить майбутніх фахівців доцент Олександр Чепелюк.
Відкриємо секрет – Олександр Чепелюк не просто вчений. Він має значний виробничий досвід роботи на підприємствах з проектування і технічного сервісу м’ясопереробних підприємств, добре знайомий із сучасними тенденціями розвитку цієї галузі. І з беззаперечним задоволенням передає свій досвід нашим студентам.