Національний університет харчових технологій

Кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв (МАХФВ)

Навчально-науковий інженерно-технічний інститут ім. акад. І.С.Гулого

 

Студент

 

Керівник

Тема

  1.  

Бєльченко

Владислав В’ячеславович

бр

доц. Прохоров О.М.

Дослідження процесу насичення діоксидом вуглецю напою з метою удосконалення роботи обладнання

  1.  

Денисюк

Денис

Іванович

хл

проф. Теличкун В.І.

Дослідження зони гігротермічного оброблення тістових заготовок з метою зменшення витрат пари на зволоження

  1.  

Жираткова

Марина

Сергіївна

мя

доц. Житнецький І.В.

Дослідження різання м’яса в емульситаторі продуктивністю 4000 кг/год з метою удосконалення конструкції

  1.  

Зайцев Данило

фар

доц. Губеня О.О.

Визначення технічного рівня та ефективності роботи машини для пакування ампул в блістерну упаковку на машині Uhlmann UPS 4M

  1.  

Жмуд

Ігор

Юрійович

хл

доц. Литовченко І.М.

Дослідження безперервного замішування тіста з метою підвищення показників  якості продукції

  1.  

Ільчук Ігор Миколайович

хл

доц. Теличкун Ю.С.

Дослідження процесу замішування дріжджового тіста з метою створення тістомісильної машини безперервної дії

  1.  

Коваленко

Галина Володимирівна

мя

доц. Чепелюк О.М.

Моделювання процесу перероблення м’яса на вовчку з діаметром решіток 114 мм

  1.  

Кожевнікова

Тамара

Андріївна

бр

доц. Чепелюк О.О.

Моделювання процесу розділення дріжджової емульсії в сепараторах пивоварного виробництва

  1.  

Колинчук

Вадим

Анатолійович

фар

доц. Прохоров О.М.

Дослідження та модернізація обладнання для нанесення плівки на таблетки

  1.  

Краснолуцький Роман Юрійович

бр

доц. Удодов С.О.

Дослідження процесу приготування пивного затору з метою удосконалення конструкції заторного апарату

  1.  

Листопад

Андрій Володимирович

фар

доц. Чепелюк О.О.

Обґрунтування режимів змішування компонентів таблетувальних сумішей

  1.  

Лопатко

Юрій

Миколайович

мя

доц. Чепелюк О.М.

Удосконалення процесу розділення м’ясної сировини в пресі механічного обвалювання

  1.  

Маракуца Володимир

Олегович

мя

доц. Бабанов І.Г.

Дослідження процесів різання м’ясного фаршу з використанням кутера з шестиножовою ріжучою головкою

  1.  

Малик

Віталій

фар

доц. Губеня О.О.

Реодинамічна теорія моделювання деформування та руху в’язко-пружних систем харчових продуктів

  1.  

Масьондз

Сергій

Васильович

хл

доц. Теличкун Ю.С.

Дослідження впливу додаткових опорів у каналі на процес екструдування дріжджового тіста

  1.  

Міхно Ілля

фар

доц. Бабанов І.Г.

Дослідження теплового оброблення сирокопченних ковбас та розробка термокамери з нестаціонарним режимом роботи

  1.  

Нагнойний

Сергій

Сергійович

мя

доц. Чепелюк О.М.

Підвищення ефективності роботи універсального двошнекового вакуумного шприца

 

 

  1.  

Оверчук

Віктор

Анатолійович

мо

доц. Чепелюк О.М.

Моделювання процесу оброблення молока в гомогенізаторі клапанного типу

  1.  

Онопрієнко

Дмитро Олександрович

бр

проф. Серьогін О.О.

Дослідження процесу сушіння пивної дробини з метою удосконалення конструкції сушильного обладнання

  1.  

Пиячко

Ігор

Петрович

хл

проф. Теличкун В.І.

Математичне моделювавння вентиляції пекарної камери з метою зменшення витрат теплоти при випіканні

  1.  

Продан

Сергій

Станіславович

мо

доц. Житнецький І.В.

Дослідження дозування сиркової маси в автоматі для фасування продуктивністю 50 шт./хв з метою удосконалення конструкції

  1.  

Савощенко Олександр Сергійович

хл

доц. Литовченко І.М.

Дослідження періодичного замішування тіста з метою підвищення показників  продукції

  1.  

Сердюк

Євгеній

Вікторович

хл

доц. Чепелюк О.О.

Моделювання роботи тунельної печі з рециркуляцією гріючих газів

  1.  

Срібна

Катерина

 Юріївна

фар

доц. Прохоров О.М.

Дослідження та модернізація обладнання для отримання грануляту (вологе гранулювання)

  1.  

Таран

Сергій

Ігорович

бр

доц. Житнецький І.В.

Дослідження процесу мікрофільтрації пива

  1.  

Троян

Андрій

Сергійович

фар

доц. Прохоров О.М.

Дослідження та модернізація обладнання для очищення води

  1.  

Федоренко

Едуард

Сергійович

бр

доц. Удодов С.О.

Дослідження процесу кип’ятіння пивного сусла з метою удосконалення конструкції сусловарильного апарату

  1.  

Худик

Ігор

Русланович

хл

доц. Чепелюк О.О.

Моделювання процесу висушування зерна у висушувальному апараті шахтного типу

  1.  

Чередніченко Дмитро Миколайович

бр

доц. Удодов С.О.

Дослідження процесу очищення повітря з метою удосконалення обладнання

  1.  

Щерба

Євгеній Анатолійович

бр

доц. Прохоров О.М.

Дослідження процесу та розробка обладнання для пастеризації пива

  1.  

Щербаков

Валерій Олександрович

бр

доц. Удодов С.О.

Дослідження процесу фільтрування пивного затору з метою удосконалення фільтраційного апарату

  1.  

Шкура

Дмитро Володимирович

фар

доц. Житнецький І.В.

Дослідження гомогенізації мазей з метою удосконалення конструкції гомогенізатора

  1.  

Яценко

Дмитро

Олегович

хл

проф. Теличкун В.І.

Дослідження процесу охолодження борошняних кондитерських виробів в умовах розріджування